Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Successos

Tres ferits en bolcar un vehicle al vial del Pobladó

El conductor hauria perdut el control del cotxe a causa de la pluja
Un agent inspecciona el vehicle bolcat.

Tres ferits lleus en bolcar un vehicle al vial del Pobladó

Un agent inspecciona el vehicle bolcat.

Bombers d'Andorra
Actualitzada 23/05/2016 a les 11:40
Tres joves van resultar ferits de poca gravetat després que el vehicle en què viatjaven es va veure implicat en un accident ahir a la tarda a la parròquia d’Andorra la Vella. Segons va informar la policia l’incident va tenir lloc minuts abans de les cinc de la tarda a la CG-1, a la zona del vial del Pobladó. En l’accident tan sols s’hi va veure implicat un únic vehicle, un turisme tot terreny Land Rover Defender amb matrícula del Principat. S’apunta que la pluja hauria provocat que el conductor perdés el control del vehicle, que circulava en sentit nord, bolqués, fes una volta de campanya i s’encastés contra la paret d’una ferreteria que hi ha a la zona.
Des del cos d’ordre es va indicar que tres dels ocupants, dos andorrans i un resident espanyol de 18 i 17 anys, respectivament, van resultar ferits. Tot i l’espectacularitat de l’accident, el cap de guàrdia de l’hospital de Nostra Senyora de Meritxell va indicar que els nois no patien ferides greus i que un cop se’ls haguessin fet les proves pertinents estava previst donar-los d’alta.
Les tasques per retirar el vehicle de la calçada van obligar a tallar la carretera en els dos sentits de la marxa. Des de mobilitat es va indicar que el tall es va allargar pràcticament una hora.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477