Societat

Debat al Consell General sobre les polítiques d'igualtat

Dia mundial per a l'eradicació de la 'LGBTI fòbia'

Debat al Consell General sobre les polítiques d'igualtatFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vestíbul del Consell General acollirà vui a partir de dos quarts de vuit de la tarda un debat sobre les polítiques d’igualtat a Andor­ra.

Coincidint amb el Dia mundial per a l’eradicació de la LGBTI fòbia i organitzat pel col·lectiu Som com Som, el debat comptarà amb la col·laboració del Consell General, el Fòrum Nacional de la Joventut i les seccions joves dels partits polítics amb representació parlamentària.

Som com Som va fer públic ahir un comunicat en què exigeix als organismes socials, administratius i polítics la condemna dels actes homofòbics, bifòbics, lesbofòbics i transfòbics, un fet “necessari” per a una societat més igualitària i respectuosa. Afegeixen que la conscienciació ciutadana, juntament amb la política, és essencial per a l’eradicació dels delictes d’odi i la violència.

El col·lectiu assenyala en el comunicat que volen “gaudir, plenament del dret a desenvolupar la nostra personalitat sense tabús i a viure les nostres vides públiques i privades amb garanties de seguretat i sense cap tipus de coacció. No volem viure amb por i haver d’amagar-nos per l’estigma social”. Som com Som convida “tothom” a participar en l’acte organitzat al Consell.

tracking