Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar

Álvarez afirma que no es demanaran responsabilitats a aigües d’Arinsal

El ministre Álvarez assegura que “difícilment” s’esclarirà com va arribar el virus a la font
Govern no exigirà responsabilitats a aigües d’Arinsal. Així ho ha assegurat el ministre de Salut, Carles Álvarez Marfany, que recorda que les darreres analítiques que va fer l’executiu a la planta “eren correctes”. Davant la possibilitat que la distribuïdora d’aigua, Eden Spring, pugui exigir responsabilitats a l’empresa andorrana, el ministre dirigeix cap “als tribunals, que seran qui hauran de decidir. Jo no ho puc fer”.     Álvarez recorda que “en l’àmbit sanitari tot era correcte i s’estava fent exactament el que demana la legislació europea”. Afegeix que “si hi ha hagut un virus són coses que no es poden controlar”.
  • #2
    (10/05/16 12:36)

    Ah no?? Serà perque els responsables reals no són els explotadors de la font i clar, no "toca" anar més lluny. El que si espero és que s'acabi esbrinant si tenim la sort que, com sempre, els de fora si que exigeixin aquestes responsabilitats.

  • #1
    (10/05/16 08:42)

    Amb la tossuderia del Cap la inconsciència del ministre Cinca i la inoperància del ministre Marfany DA s'està laminant . El Cap ja no pot tornar ,i el després li refot,el Cinca ja no te futur polític ,el País de boca en boca i no es fa res ,a DA estan molt nerviosos però no s'atreveixen a enfrontar-se amb el Cap,aixo serà la desaparició de DA

2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477