Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
eua

Donald Trump treu els Estats Units del tractat econòmic transpacífic

El president signa una ordre per retirar-se de l’acord de lliure comerç entre països d’Amèrica, Àsia i Oceania, un dels principals llegats d’Obama
El president dels Estats Units, Donald Trump, va complir ahir una de les seves principals promeses de campanya, i va signar una ordre per retirar el país de l’Acord Transpacífic de Cooperació Econòmica (TPP), peça clau del llegat comercial del seu antecessor, Barack Obama. Així mateix, també va rubricar altres dues disposicions, contra l’avortament i per congelar la contractació de funcionaris.
Hi havia molta expectació sobre les ordres executives que presentaria Trump en l’inici de la primera setmana completa com a president, després que divendres, el dia de la investidura, en signés una per començar a desmantellar la reforma sanitària d’Obama.
  • #1 TTIP
    (24/01/17 16:43)

    El TTIP ha estat promogut per l'administració Obama per intentar contrarestar el creixement de l'economia xinesa, geoeconomia pura i dura i un pas de gegant per als seus productes transgènics i el monopoli de la alimentación.No queda clar el perquè Trump trenca el tractat transpacífic peró fa olor de guerra.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts