Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
La Seu d'Urgell

Gastropirineus aplega 200 professionals a la Seu

Un moment de les jornades Gastropirineus, ahir a la Seu d'Urgell.

Gastropirineus aplega 200 professionals a la Seu

Un moment de les jornades Gastropirineus, ahir a la Seu d'Urgell.

C. S.
Actualitzada 15/11/2016 a les 07:20
Crear un segell identificatiu de la cuina del Pirineu i elaborar un inventari de productes i productors d’aquestes comarques perquè no quedin en l’oblit. Són els dos objectius de les jornades professionals gastronòmiques i de la cuina del Pirineu, Gastropirineus, que reuneixen entre ahir i avui més de 200 cuiners, professionals de l’hostaleria i productors a la Seu d’Urgell.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477