Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Pirineus

La Seu d'Urgell preveu vendre més de 4.000 quilos de formatge a la Fira de Sant Ermengol

Una de les parades de la Fira de formatges artesans.

La Seu d'Urgell preveu vendre més de 4.000 quilos de formatge a la Fira de Sant Ermengol

Una de les parades de la Fira de formatges artesans.

C. Sans
Actualitzada 16/10/2016 a les 07:23
    Cynthia Sans La Seu dUrgell
Més de 4.000 quilos de formatge d’un centenar de varietats elaborats de forma artesanal, madurats o no madurats, amb llet de cabra, vaca i ovella són els que es preveuen vendre aquest cap de setmana a la Seu d’Urgell amb motiu de la 22a edició de la Fira de formatges artesans del Pirineu, emmarcada dins de la mil·lenària Fira de Sant Ermengol. A la sala polivalent de la zona esportiva es van concentrar 45 elaboradors de formatge procedents de diferents punts del territori català, així com de l’Aragó, el País Basc, Navarra i França, que es donen cita des d’ahir fins a última hora d’avui amb una mostra de la producció que duen a terme al llarg de tot l’any als seus obradors.
L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, es va referir ahir a “la fórmula” perquè la fira sigui un èxit cada any amb elements com ara “la tradició, la qualitat i la innovació”.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477