Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Atac

Almenys 36 morts i 140 ferits en un atemptat a l'aeroport d'Istanbul

Turquía apunta a Estat Islàmic com a autor de la masacre
Moments posteriors a l'atac a l'aeroport d'Istanbul

Atemptat a Istanbul

Moments posteriors a l'atac a l'aeroport d'Istanbul

EFE
Actualitzada 29/06/2016 a les 09:36
L'aeroport més important d'Istanbul, Atatürk, va rebre un triple atemptat suïcida ahir a la nit. L'atac ha deixat almenys 36 morts, a més dels tres suïcides, i uns 140 ferits. Cap grup armat ha reivindicat l'autoria de l'atac de moment, però les autoritats turques sospiten que Estat Islàmic podria ser-hi darrere.

Cap a les 22.00 (hora local), la policia va identificar dos sospitosos a la zona d'arribades de la terminal internacional de l'aeroport Atatürk, el més important del país. Els dos individus anaven a passar el control de seguretat d'accés a l'edifici i, segons diversos mitjans, un d'ells va començar a disparar amb un kalàixnikov. Els agents van respondre-hi amb més trets. Posteriorment, un dels atacants va activar l'explosiu que duia a sobre. Un tercer atacant va activar l'explosiu a l'aparcament de l'aeroport.

L'accés a l'aeroport va quedar bloquejat i s'han anunciat desviaments i cancel·lacions de vols. Les aerolínies que hi operen no han indicat encara fins quan durarà la suspensió de l'activitat.

Unes imatges enregistrades a l'aeroport mostren com un dels atacants que dispara contra viatgers és abatut per un agent i després fa explotar la càrrega.


 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477