El MoraBanc perd el partit i l''average' a Bilbao

Els de Joan Peñarroya segueixen vuitens però amb un només triomf de marge

Antetokounmpo intenta anotar davant l'oposició d'Eric.ACB Photo / A. AArrizabalaga

El MoraBanc tenia avui la possibilitat de classificar-se per als play-off si guanyava a la pista del RETAbet Bilbao Basket, i l'UCAM Múrcia perdia a casa davant el Tecnyconta Saragossa, però no s'ha donat ni un cas ni l'altre i, a més, el conjunt del Principat ha perdut l'average respecte els bascos, fet que complica l'objectiu d'acabar en la vuitena plaça.

Els de Joan Peñarroya han tingut bons moments a Miribilla, especialment a la primera part, en la qual han arribat a tenir una avantatge de fins a 7 punts (28-35), però just abans del descans, el Bilbao ha reaccionat, tot i que ha estat el MoraBanc qui ha marxat al descans per davant (36-37). La segona part ha estat marcada pel desencert des de la línia exterior (1 de 13 en triples, i un 3 de 10 en total), i poc a pocs els locals han anat pujant el nivell. Abans d'encarar els darrers 10 minuts el partit encara estava obert (55-52), però els de Carles Duran han estat més fins al tram final i s'han endut la victòria i l'average amb uns darrers segons còmodes (81-67).

El MoraBanc segueix en la vuitena plaça, però ara només compta amb un triomf de marge sobre el seu immediat perseguidor, el Bilbao, i dues sobre el Múrcia.