Cita amb el rugbi escolar entre el 2 i el 30 de maig

Cita amb el rugbi escolar entre el 2 i el 30 de maigF. R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els alumnes d’entre 8 i 10 anys de les escoles del Principat podran disputar entre el 2 i el 30 de maig el Torneig Interescolar de rugbi en equips mixtos. Seran cinc dies (2, 11, 25, 29 i 30) que acabaran amb la jornada de finals que es jugaran a l’Estadi Nacional entre les 9.00 i les 12.30 hores. Tot i que, com el mateix nom indica, és un torneig, Philippe Berdaguer, responsable del rugbi escolar de la FAR, va afirmar que “a nosaltres ens agrada més dir-li trobada, ja que no implica tanta competitivitat”.

La tercera edició d’aquesta cita es disputarà amb el mateix format, encara que ja fa més de 30 anys que la Federació l’organitza, i en paraules de Berdaguer “és un gran esdeveniment per promocionar el nostre esport i per involucrar tots els sistemes educatius, i volem aprofitar per agrair a tots els mestres i directors”. Quant a la participació s’esperen “uns 800 alumnes, però només que 10 es quedin amb nosaltres, ja seria un gran èxit”.

La Federació va presentar dos nous patrocinadors i va animar tothom a fer-se voluntari al Torneig Gran Sud, ja que en faran falta una cinquantena tant per als autobusos, com els camps de joc. Aquesta competició se celebrarà el 21 i 22 de maig i hi haurà més de 400 inscrits.

tracking