Bartomeu, processat pel 'cas Neymar'

El president del Barça serà jutgat per presumpta estafa en el fitxatge del brasiler

Bartomeu, processat pel 'cas Neymar'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Audiència Nacional va confirmar ahir que el president de l’FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, s’asseurà a la banqueta dels acusats, suposadament, per haver comès un delicte de cor­rupció entre particulars en el fitxatge de l’extrem barcelonista, Neymar Júnior. El recurs que va presentar la defensa del màxim dirigent culer en contra del seu processament va ser rebutjat per la secció quarta de la Sala de lo Penal, en entendre en un acte del procés que sí hi havia indicis d’infracció i culpabilitat.

Van explicar que els acords de l’any 2011 entre el Barça i el Santos van alterar “el lliure mercat de fitxatge de futbolistes, en impedir que el jugador entrés en aquest mercat tenint en compte les regles de la lliure competència”. Cal recordar que Bartomeu va al·legar fa mesos la seva absència de participació en els fets, perquè la seva imputació es basa únicament en els càrrecs que tenia a l’entitat en el moment dels fets. El del president va ser l’últim recurs per resoldre, per tant a partir d’ara el jutge podrà obrir judici oral, mentre que la Fiscalia va fer les peticions de pena de 2 anys de presó i 10 milions d’euros de multa per al futbolista, 5 anys per a l’expresident Sandro Rosell, 2 per al pare de Neymar i 1 per a la mare.

UN POLÈMIC 'TWEET' DEL XEIC DEL MÀLAGA ENCÉN EL BARÇA

“L’escòria de Catalunya no olorarà la lliga després de les seves mentides sobre Míchel”, això va respondre el president del Màlaga, el xeic Abdullah al-Thani, a Twitter quan un usuari li va demanar que el seu equip guanyi el Madrid a l’última jornada de lliga i així el Barça es podrà emportar el títol.

Tot i que després el dirigent va matisar que “em referia a la premsa que ha dit mentides sobre el nostre entrenador”, l’FC Barcelona va manifestar en un comunicat el seu rebuig per aquesta piulada i va anunciar que ho denunciarà al Comitè Antiviolència del Consell Superior d’Esports i al Comitè de Competició de la Federació.

tracking