El Don Denis encarrila el títol de lliga

A la part baixa, el Jenlai consuma el descens matemàtic a la Biosphere

El Don Denis encarrila el títol de lligaFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cada victòria val doble en la lluita pel títol de la Lliga Grup Sant Eloi i ahir es va demostrar. El Don Denis Santa Coloma va ampliar el seu lideratge al capdavant de la classificació després d’assolir un triomf per la mínima al derbi colomenc que li va servir per escapar-se fins als sis punts de marge sobre el Tic Tapa Sant Julià, que va empatar davant el Lusitans (0-0). I els de Richard Imbernón ho van fer gràcies a un únic gol d’Iban Parra de penal, clar, al 24’, en un duel majoritàriament controlat per ells.

Etiquetes:

“Els resultats d’aquesta jornada demostren que no ens podem refiar, perquè cada partit que ens enfrontem entre nosaltres val pràcticament sis punts. La truita pot girar la setmana que ve. Tenim un coixí important, però hem de ser prudents”, valorava el tècnic del Don Denis, que va camí de revalidar novament el títol de la regularitat. L’única nota negativa per a ell ahir va ser la lesió de l’internacional Marc Rebés al turmell, que podria estar uns dies sense trepitjar el terreny de joc.

El Jenlai, a segona

En el play-off per la permanència, el Jenlai va consumar de manera matemàtica el descens a la Lliga Biosphere després d’haver sumat una desfeta voluminosa contra un The New 1978 Engordany que confirmava la salvació matemàtica ja en la segona jornada de la fase. Els de Jordi Pascual van caure per un clar 8 a 2 i segueixen amb només un triomf i un empat tota la temporada, per les 21 derrotes i un balanç de 106 gols encaixats per 12 de marcats.

En l’altre duel entre l’FC Encamp i l’Assegurances Generals FC Ordino, els dos que es jugaran la plaça de promoció, els encampadans es van endur el triomf 3 a 1 i es van allunyar a 6 punts del seu rival per l’antepenúltim lloc.

tracking