Vuit podis a l'Internacional Vila d'Andorra la Vella

Dani Garcia (-73 kg) i Pere Armenta (-55 kg cadet) obtenen els ors

Vuit podis a l'Internacional Vila d'Andorra la VellaFernando Galindo

La 26a edició del Trofeu Internacional Vila d’Andorra la Vella va acabar ahir amb resultats positius per als judokes del Principat. Es van assolir vuit podis entre totes les categories i el més destacat va ser l’or assolit per Dani Garcia (-73 kg), que feia un any que no competia i es va imposar al seu company Ivan Garcia, que va ser tercer, i irònicament, a Dani Garcia, un judoka d’Aragó, segon. “Jo continuo entrenant i realment no estava a la categoria més forta. M’he pogut treure el cuquet, però al final que hagi guanyat és un fet circumstancial ja que l’objectiu era obtenir informació per veure com estaven els nostres i qui passaria el tall de preseleccionats per als Jocs dels Petits Estats de San Marino”, valorava Garcia després d’assolir l’or en una competició que va comptar amb més de 170 participants.

La categoria més competida i de més nivell, la de -66 kg, va aportar un bronze d’Ivan Llanos, i Fabian Ramos i Marc Reig van acabar cinquens.

En noies, dues plates van tenir segell andorrà. Una en -63 kg a mans de Laura Sallés, que va caure a la final davant la campiona d’Espanya del 2015, Céline Tsunoda. També Alda Babi es va quedar a les portes de l’or en -52 kg en cedir davant l’aragonesa Laura Terrades.

En cadet, Pere Armenta es va penjar un or en la categoria de -55 kg, en la qual Pau Garcia va finalitzar tercer. A més, en -73kg, Mikel Babi va ser quart. Avui serà el torn per a la base.