Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
esquí de muntanya

Volen més Font Blanca

La Federació Internacional demana a Andorra si es pot comprometre a organitzar els pròxims 4 anys la prova de Copa del Món
“És molt difícil avui dia pensar en un calendari de la Copa del Món sense que una de les proves es faci a Andorra.” Aquesta era la reflexió de Lluís López, vice-president esportiu de l’ISMF (International Ski Mountaineering Federation), durant la darrera edició de la Font Blanca, el gener passat. I de les paraules s’ha passat a l’acció. Segons va avançar ahir al Diari el president de la Federació Andor­rana de Muntanyisme (FAM), Jaume Esteve, la Internacional ha demanat a Andorra sobre la possibilitat d’organitzar una prova puntuable per a la Copa del Món fins al 2021. “L’ISMF ens ha
  • #3 Font Blanca
    (15/04/17 16:12)

    L'esquí, en tots els seus aspectes ,es i serà l'esport numero 1 d'Andorra. Els altres esports està molt bé que tinguin presència al país. No obstant, Govern ha de tenir unes prioritats conseqüents amb la realitat del país que és tot el que va lligat amb la muntanya. I d'aquí que s'hagi augmentat  la subvenció a la FAM.El reconeixement de la federació internacional, és gràcies al bon funcionament de la FAM. La subvenció, és l'utensili a través del qual es pot anar endavant i posar Andorra dins del marc internacional. 

    Respondre
  • #2 Subvencions
    (15/04/17 13:40)

    Font Blanca va dir..
    Aixó es un reconeixement a les subvencions milionaries,de Govern i Comú al igual que el famós ski extrem,que el Comú d'Ordino i deixá 100.000 eur.tot el demés a la federació internacional sel's in fot un pito.aqui el que manen son els calerons.

    Respondre
  • #1 Font Blanca
    (15/04/17 12:59)

    Per fi hi ha un reconeixement per part d'institucions internacionals de que hi ha coses que es fan bé a Andorra...Endavant FAM!

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts