El VPC perd a Montech i s'acomiada de la temporada

Els andorrans, amb baixes de pes en els tres quarts, mereixen millor sort davant un rival molt més resolutiu

El VPC perd a Montech i s'acomiada de la temporadaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El VPC va dir ahir adéu amb dignitat a la temporada a Montech (16-10) en el primer partit de les fases d’ascens a divisió d’honor. L’equip de Xepi Garcia i David Kirikàixbili va cedir davant el tercer classificat de l’altre grup de promoció d’honor en un duel en el qual els andorrans van merèixer millor sort. I això que el VPC viatjava amb baixes de pes en els tres quarts com les de Dickens, Abelló, Roger Fité o Benjamí Tauri-nyà. El Montech es va avançar amb un assaig transformat, que va ser respost amb un cop de càstig d’Emiliano Robbiani (7-3). Abans del descans els locals van tornar a puntuar amb el peu (10-3) i Robbiani va restablir l’empat amb una marca transformada.

En la represa, el VPC va ser dominador del joc, amb més possessió i ocupació del camp, però no van arribar els assajos i el Montech va anotar un nou cop de càstig (13-10). El partit estava obert i en una acció clau Jamrulidze s’escapava cap a la línia de marca quan un rival li va fer la traveta. L’àrbitre va xiular cop de càstig i va expulsar el rival quan el més just hauria estat donar un assaig de penalitat. El VPC va arriscar, no va anotar i els locals van sentenciar amb un nou cop de càstig. 16-10 i ara a esperar el partit dels d’Israel dels isards i algun amistós més per tancar la temporada, atès que el club ha renunciat a la Copa dels Pirineus.

“Ha estat una primera experiència molt satisfactòria a la banqueta. El grup humà és molt fàcil de portar i estic molt content per l’actitud. Hem aconseguit la permanència, l’objectiu, i llàstima no haver pogut arribar més lluny en les fases”, deia Xepi Garcia. “Ara podrem planificar amb temps”, hi va afegir.

tracking