El Barça ratifica les paraules de Piqué

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Barcelona va ratificar ahir les paraules que Gerard Piqué va manifestar sobre el Reial Madrid. Ho va fer el vice-president primer del club, Jordi Cardoner, exposant que “no ha dit cap mentida i l’entitat sempre està a favor de la veritat”. El jugador va declarar, a la zona mixta de l’Estadi de França, després de l’amistós de seleccions, que “mai treballaria al Madrid, ja que no m’agraden els valors que transmet”.

El central del Barça va ser preguntat per un periodista si es veia en un anys col·laborant amb el Madrid, arran que el mite madridista Raúl González unes setmanes abans confessés: “El Barça? Això és futbol i mai es pot dir que no faré això o allò altre.” En aquest context, Piqué va aprofitar l’ham i va començar a disparar amb la seva intel·ligència particular. “No m’agrada la gent que hi ha a la llotja del Santiago Bernabéu i com mou els fils d’aquest país”, va indicar. S’estava referint a Marta Silva, que va ser l’advocada de l’Estat que va imputar Messi i Neymar i va deixar el càrrec dies abans que es publiqués a dotze mitjans europeus un informe de Football Leaks que acusava Ronaldo d’haver desviat, suposadament, 150 milions a un paradís fiscal. Va rebre la resposta de Ramos, Tebas o l’actual advocat de l’Estat, Edmundo Bal.

L'FC BARCELONA FEMENÍ FA HISTÒRIA A LA CHAMPIONS

L’FC Barcelona femení es va classificar ahir per primera vegada a la història per a les semifinals de la Lliga de Campions. El conjunt dirigit per Xavi Llorens va superar al Miniestadi, davant 7.000 aficionats, el Rosengärd de Suècia per dos a zero. El Barça va partir amb l’avantatge de l’anada (0-1) i Jennifer Hermoso al 51 va aprofitar una centrada de Vicky Losada per començar a acabar amb les aspiracions de remuntada de les sueques. En el temps de descompte Mariona Caldentey va fer el de la sentència. Les jugadores blaugrana es veuran les cares amb el potent PSG, que es va imposar al Bayern per un 1 a 4 global.

tracking