La FIFA sanciona Messi amb 4 partits

L’argentí es perdrà els enfrontaments davant Bolívia, Uruguai, Veneçuela i Perú

La FIFA sanciona Messi amb 4 partits

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Messi va ser ahir sancionat amb quatre partits per part de la FIFA, després d’haver insultat un dels àrbitres assistents del duel davant Xile de divendres passat. El matx, corresponent a la fase de classificació pel Mundial de Rússia del 2018, el va guanyar l’albiceleste per un gol a zero, gràcies a una diana de penal del crac blaugrana, però el capità no va acabar massa content amb l’actuació arbitral. El diari La Nación va fer públic un vídeo on es pot apreciar la discussió que va mantenir amb Emerson Augusto do Carvalho, l’assistent en qüestió.

A l’acta arbitral no va quedar recollit cap incident, però la FIFA va decidir obrir expedient al futbolista arran de les informacions publicades a la premsa. D’altra banda, aquestes imatges del mitjà argentí haurien servit al comitè disciplinari per imposar-li la sanció, que també li comportarà una multa de 10.000 francs suïssos (9.350 euros). “Es queixava contra una falta aixecant les mans. Després, mitjançant la premsa, vaig comprendre que es tractava d’un insult”, va declarar el col·legiat durant la investigació.

En clau purament futbolística, Messi ahir va començar a complir en no disputar l’enfrontament davant Bolívia, i a més, es perdrà els pròxims contra l’Uruguai, Veneçuela i el Perú. El conjunt dirigit per Bauza tindrà complicat mantenir el nivell sense la seva referència i haurà de mirar d’assegurar-se la classificació, perquè només podran comptar amb Messi en l’últim partit enfront l’Equador. De la seva part, el president del Comitè Regulador de l’AFA, Armando Pérez, va anunciar que apel·laran davant el Tribunal de l’Arbitratge Esportiu i va afirmar que el jugador està tocat i trist.

ESPANYA VENÇ FRANÇA PER 0 A 2 EN UN AMISTÓS

La renovada selecció espa-nyola de Lopetegui continua collint bons resultats contra els grans. L’amistós a l’Stade de France contra l’equip de Didier Deschamps va finalitzar amb un marcador favorable per la Roja de 0 a 2. Els golejadors van ser Silva de penal i Deulofeu, a passada de Jordi Alba. La història podria haver acabat ben diferent si no hagués estat pel videoarbitratge que va anul·lar un gol a Griezmann i va donar per bona la posició de Deulofeu.

tracking