Surf de neu i esquí alpí

Marín acaba 23è de la general de la Copa del Món

L’andorrà no pot passar dels vuitens de final de l’última cita de la temporada a Veysonnaz i tanca un curs decebedor

Marín acaba 23è de la general de la Copa del MónFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Marín no va poder acabar la temporada de la Copa del Món amb bones sensacions. El corredor del Principat es va quedar una vegada més sense poder mostrar el seu millor nivell a les finals de la darrera prova que es disputaven ahir a l’estació suïssa de Veysonnaz. L’andorrà va quedar quart de la seva sèrie de vuitens i no va accedir als quarts, situació que el va deixar en la 29a posició final i amb 36 punts FIS.

En el balanç final de la Copa del Món, Marín va cloure el circuit en la 23a posició de la classificació general amb 775,40 punts, gairebé 1.400 menys que el 2016, en què va ser vuitè. Les dues caigudes que ha patit al llarg de la temporada que el van deixar uns dies aturat han impedit que assoleixi resultats més positius, i un novè lloc en una de les dues cites de Feldberg (Alemanya) ha estat el millor que ha pogut assolir aquest curs.

Per altra banda, ahir la bona nota la va protagonitzar Joan Verdú, que va participar al Campionat de França absolut a Lelex, en el qual hi havia competidors d’alt nivell. L’esquiador andorrà va assolir una bona novena posició al gegant amb un temps d’1’44’’98, a només 1’36’’ del guanyador, Cyprien Sarrazin. Per la seva part, tant Mireia Gutiérrez, a l’eslàlom del Nacional rus de Yuzhno, com Carmina Pallàs i Cande Moreno, al Campionat d’Itàlia, no van poder acabar seves respectives baixades.

tracking