Vòlei

L'Encamp serà a la fase d'ascens a nacional

L'Encamp serà a la fase d'ascens a nacionalFACEBOOK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CV Encamp va assegurar-se ahir ser amb els millors del vòlei de l’est d’Espanya el proper 6 i 7 de maig a les fases d’ascens a nacional espanyola. L’equip, després d’un matí mogut a causa de les condicions meteorològiques que van afectar el país i especialment el Pas de la Casa, va disputar dos enfrontaments en qüestió de tres hores i els va solucionar sense perdre cap set.

Primer va jugar davant l’Ametlla a les 15 hores i va vèncer per un clar 3 a 0 (25-19, 26-24 i 25-23). En finalitzar van tenir el temps just per dinar i van tornar a la pista de seguida per enfrontar-se a l’Arenys, que no havia jugat la semifinal ja que el seu rival, el Roquetes, no es va presentar i afrontava la final descansat. Tot i això, l’Encamp va aconseguir un triomf de mèrit amb un treballat 3 a 0 (25-20, 29-27 i 25-21). “Hem jugat realment bé i s’ha demostrat que estem fent les coses ben fetes gràcies al suport de la gent del vòlei andorrà i la federació que ens han vingut a animar”, valorava el president del club encampadà, Xavi Borrego, que hi afegia amb optimisme que “ara somiem de ser campions d’Espanya, per què no?”.

Per aconseguir aquesta fita hauran d’enfrontar-se als millors d’Aragó, València, Múrcia i les illes Balears, a més de Catalunya. El lloc on es disputarà la fase d’ascens s’ha de decidir i Encamp optarà a acollir-la.

tracking