TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

El VPC tanca una etapa

Pep Escolà i David Ferré cediran a la nova junta liderada per Paul Alieu un club sanejat econòmicament i amb més llicències

El VPC tanca una etapaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El VPC Andorra ja pensa en el futur més immediat, que passa per la renovació de la junta directiva. Motius professionals i personals han portat Pep Escolà i David Fer­ré a no continuar com a president i vicepresident, respectivament, i ahir els dos dirigents van fer balanç dels quatre anys que han estat al capdavant de l’entitat. Al maig, encara en una data per concretar, el jugador Paul Alieu assumirà en una assemblea, si no hi ha sorpreses i es presenta una segona candidatura, les regnes del VPC i a partir d’aquí s’obrirà una nova etapa.

Pep Escolà va valorar positivament el seu pas pel club, tot i que esportivament deixarà el primer equip en la categoria que el va trobar, promoció d’honor. “Marxem satisfets perquè creiem que hem fet una bona feina. L’equip sènior està on estava quan vam entrar però en la resta de categories hem doblat les llicències. A més, deixem un club sanejat, enguany acabarem amb superàvit segurament, i qui vingui el trobarà molt millor de com el vam rebre nosaltres. Hem fet molta feina bruta i hem renovat moltes coses. Penso que ara el VPC ha de fer un pas endavant i ser més ambiciós”. En aquest sentit, Escolà hi va afegir que “nosaltres hem posat els fonaments, els ingressos que tenim són al 50% públics i privats, i penso que estem en una línia en què podem plantejar-nos coses més importants. Acabem en bona situació per fer un pas més i la propera junta l’objectiu que ha de tenir és el de pujar de categoria sí o sí”.

En això coincideix amb David Ferré, que va avançar que ja han començat a treballar amb la futura junta per planificar la temporada vinent. Aquesta és la raó també de fer el traspàs “al més aviat possible” seguint els terminis marcats pels estatuts. “Amb els fitxatges que es faran i que ja anunciarà la nova junta hi ha molta opció de pujar i també tenim molts júniors de qualitat que canviaran de categoria. Nosaltres hem ajudat que es puguin fer aquestes noves incorporacions”.

La sintonia amb el grup liderat per Paul Alieu és màxima. “Aquesta és la junta a la qual nos­altres donarem suport. Si surt una altra candidatura, fet que veig difícil, hi haurà eleccions. La del Paul, que ja presentarà públicament, està formada per una dotzena de persones del rugbi, entre les quals mitja junta actual”, va assenyalar Ferré.

Continuïtat a la banqueta

L’encara vicepresident va destacar la bona relació que existeix amb la Federació Andorrana de Rugbi, amb qui va avançar que el club haurà d’anar de la mà “per fomentar ara el rugbi de 7”, i va subratllar l’espectacular augment del nombre de llicències. Així mateix, Ferré va confirmar que Jonathan Xepi Garcia i David Kirikàixvili seguiran un any més en la direcció de l’equip. “Aquesta és una de les raons per les quals donem suport a la junta d’Alieu. Van signar per dos anys i crec que estan fent una bona feina, donant un estil a l’equip”, va assegurar el dirigent, que va parlar també del Rugbi Club Encamp i de la possibilitat d’estudiar alguna entesa. “Ara hi ha millor sinergia amb ells que quan van començar”, va apuntar. El nou president encampadà és l’exjugador Iosif Pxelidze.

tracking