Automobilisme

Llovera, ambaixador de la Titan Desert

El pilot treballa per disputar de nou proves del Campionat del Món de ral·li cros

Llovera, ambaixador de la Titan DesertTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Llovera va assistir ahir a la presentació a Madrid d’una nova edició de la Titan Desert by Garmin, prova de BTT de resistència que es disputa al desert marroquí, amb sis etapes entre el 30 d’abril i el 5 de maig. El pilot va prendre part en la trobada com a ambaixador de la prova, que seguirà uns dies amb el nou Seat León X-perience. Llovera farà de relacions públiques de la Titan i portarà pel desert convidats i membres de l’organització. Precisament Seat és una de les tres marques amb què l’andorrà està mirant d’arreglar un programa per aquesta temporada.

Llovera no amagava ahir que “el que m’agradaria fer enguany és córrer tres o quatre curses del Campionat del Món de ral·li cros com el 2016 i el Dakar de nou. Ho estic intentant”. El certamen començarà a Barcelona l’1 i el 2 d’abril, però no inclou la categoria RX Lites en la qual va participar l’any passat amb un cotxe de l’equip capitanejat per Krzysztof Holowczyc. Ara el polonès ha venut el vehicle i Llovera ha de buscar altres marques per tornar al Mundial de ral·li cros, en què el 2016 va competir a les proves de Suècia, Noruega i Barcelona. “El que més m’interessaria és participar a la cursa de Barcelona, per la repercussió mediàtica. No hi haurà categoria RX2, que és com es diu ara, però els organitzadors locals han previst un trofeu nou que no sabia que el feien. Està tot en stand by. Ho trobo complicat”, apuntava Llovera.

Participació del país a la Titan

El que és segur és que l’andorrà no es perdrà la Titan Desert, on hi haurà també participants andor­rans confirmats, com ara l’experimentat Ramon Aranda, en la que serà la seva dotzena experiència al Marroc, Miguel Lorenzo, ara a la Cape Epic sud-africana, i l’equip novell format per Jordi Cerro, Alfonso Torreño i Roger Torres.

tracking