Primer objectiu a tocarXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra va sumar dissabte la dotzena victòria de la temporada al Poliesportiu davant el Tecnyconta Saragossa. Un triomf que a més de mantenir viu el somni de jugar el play-off, va implicar igualar els dotze de les dues primeres campanyes de l’equip andorrà a l’ACB i amb menys enfrontaments disputats. Per al director esportiu del MoraBanc, Francesc Solana, aquesta dada “és un pas més del creixement d’aquest club”.

Va recordar que “els primers dos anys van ser molt durs i la importància del que estem fent és màxima, perquè sabem de la dificultat que suposa assolir-ho”. El que es va veure sobre la pista va ser molt positiu, ja que l’equip va tornar a mostrar la millor cara i es va fer un pas endavant. “La força amb la qual van entrar i els primers minuts de joc van ser una de les conseqüències per vèncer, perquè el rival va estar molt encertat”, va assenyalar Solana. El que més li va agradar va ser que “durant els mals moments no es van enfonsar. Tinc la sensació que quan el duel es posa complicat treuen l’esperit i les ganes per competir al màxim nivell i mirar de guanyar. És cert que hi ha hagut vegades que no ha pogut ser errant tirs als últims segons, però sempre els surt aquest ànim”. La bestialitat que va fer Shermadini amb 27 punts, 9 rebots, 9/9 en tirs de camp i 41 de valoració li va servir per ser anomenat MVP de la jornada per segona vegada aquest curs. Solana va explicar que “el Gio era conscient de la importància del xoc i de la mala actuació que va fer a Múrcia”. El director esportiu va voler assenyalar que “depenem de la seva ambició i quan està endollat doncs contagia els seus companys i el nivell de tots creix de manera considerable”. També va citar el base francès, Andrew Albicy, perquè juntament amb el de Geòrgia “són el termòmetre. Amb ells s’incrementa el voltatge i hem de mantenir la gana”.

Resten nou jornades perquè facin història per segona vegada en un curs. Al respecte, Francesc Solana ho té clar: “només hi haurà lliure la vuitena plaça i entre uns quants l’haurem de competir. Encara queda i hem d’anar setmana a setmana, però ho intentarem”. Sobre el pròxim desplaçament a Barcelona va indicar que “res a perdre i molt a guanyar”.

tracking