Esquí de muntanya

Xavi Areny, 28è del món a l'individual de Tambre-Alpago

Kilian Jornet finalitza segon, darrere del campió Damiano Lenzi

Xavi Areny, 28è del món a l'individual de Tambre-AlpagoFAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Campionat del Món de Piancavallo va donar ahir al matí el tret de sortida a la zona de Tambre-Alpago amb l’individual sènior. Una primera cursa en la qual el millor de la comitiva andorrana va ser Xavi Areny, que va creuar la línia de meta en 28a posició i amb un percentatge respecte del primer classificat del 13,4%. Registre amb molt mèrit, ja que el tècnic desplaçat de la Federació Andor­rana de Muntanyisme, Ferran Vila, va explicar que “ha estat una prova molt tècnica i amb molta guerra, on hi ha hagut 75 inscrits”.

Vila va afegir que “Joan Albós ha finalitzat 40è amb un 19,9%, i m’ha comentat sentir-se molt content del seu rendiment”. Per la seva part, David Albós, Marc Font i Jordi Solé han acabat en 43è, 44è i 51è lloc, respectivament. Maria Fargues va assolir una 20a plaça, sobre la qual el tècnic va declarar que “ha fet un 18%, és una mica més alt d’on s’acostuma a moure, però no és un recorregut dels més adients per a ella, per tant estem contents”.

De cara al debut d’avui dels júniors i cadets espera “una jornada molt dura”. El podi masculí el van formar l’italià Lenzi, l’espa-nyol Kilian Jornet i l’alemany Anton Palzer; mentre que la francesa Laetitia Roux, la suïssa Maude Mathys i la francesa Axelle Mollaret van completar el femení.

tracking