TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

ACB Lliga Endesa

Toca tornar a guanyar

El MoraBanc reprèn la lliga amb una visita a la pista de l’Obradoiro, on ha perdut en les dues visites anteriors

Toca tornar a guanyar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Copa del Rei ha mort. Visca la lliga! El MoraBanc reprèn avui la competició de la regularitat (20 hores) amb un desplaçament a la pista del Rio Natura Monbus Obradoiro, on no ha guanyat en les dues anteriors visites, l’última amb la dolorosa cistella decisiva de Waczynski a la pròrroga (104-103). “Això és història. És un equip diferent, una temporada diferent... no em diu res”, asse-nyalava ahir el tècnic del MoraBanc, Joan Peñarroya. El català li té molt de respecte a l’Obradoiro, tot i que la classificació digui que és el penúltim classificat, amb 5 victòries, tres de les quals a casa. “Anem a un dels camps complicats de la lliga, tot i que és cert que aquesta temporada se’ls està escapant més victòries de l’habitual. L’Obradoiro sempre et posa en problemes i té unes situacions de joc diferents. Tenen un joc de molt moviment, molts bloquejos, molts talls, mobilitat i possessions llargues. A més, en defensa fan coses especials que no fan altres equips. És un rival que exigeix un plus en la teva concentració”, assegurava.

Digerida la Copa, Peñarroya només pensa a “tornar a guanyar a la lliga. Anímicament l’equip arriba bé, però venim de perdre els dos últims partits de lliga i tenim ganes de donar bona imatge i de tornar amb una victòria”. Sobre l’Obradoiro, el tècnic va comentar que “estan molt necessitats de guanyar. I els últims partits els ha faltat ben poc per fer-ho, com contra el Baskonia. És un equip que competeix bé. La baixa de Rosco Allen? És important per a ells i em sap greu pel jugador, però m’atreveixo a assegurar que serà una motivació extra i els altres donaran un plus”.

Torna a Galícia

L’absència d’Allen, el màxim anotador dels gallecs, per un trencament de tíbia, suposa un gran contratemps per a Moncho Fernández. Al respecte, Beka Burjanadze indicava que “segurament la seva baixa els donarà més empenta i els companys sortiran amb més gana i motivació”. El georgià tornarà a Galícia (va fitxar del Leyma Corunya) i avui estarà ben acompanyant al Fontes do Sar. “Allà és la meva segona casa i vindran amics i excompanys a veure’m. Significa molt per a mi”.

El tècnic de l’Obradoiro, Moncho Fernández, vol tornar a fer la guitza al MoraBanc, un equip del qual va parlar meravelles: “És un gran equip que està jugant molt bé i està fent una supertemporada. Ens esperem un equip que juga alegre, que les fica i juga amb molta confiança perquè té jugadors de molta qualitat. Ja hem demostrat que podem competir contra rivals grans i potents i segur que contra Andorra també serem capaços de fer-ho”. Fernàndez va assenyalar les virtuts a aturar dels andorrans, des del joc interior de Shermadini a les assistències d’Albicy i el poder exterior de gent com Jelinek o David Navarro.

EL DEBUTANT

Czerapowicz podria tenir ja minuts a Fontes do Sar

El suec Chris Czerapowicz podria tenir avui els primers minuts amb la samarreta del MoraBanc, segons va avançar Joan Peñarroya. “És un jugador que ve amb molt bones sensacions de la lliga polonesa. Destaca pel tir exterior i ajuda també en el rebot. Ve a afegir-se a l’equip, a sumar, no ve a salvar l’equip. Paciència. Porta des del dimarts entrenant, és d’hora, però està per participar”, va indicar. Sobre Czerapowicz, Burjanadze va comentar que “és un bon noi, bon company, que ens pot ajudar molt”.

tracking