Oliveras, 32è en una combinada de Copa d'Europa

Marc Oliveras va ser l’esquiador de l’equip nacional més destacat en la combinada alpina de Copa d’Europa celebrada a Sarntal (Itàlia).

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Oliveras va ser l’esquiador de l’equip nacional més destacat en la combinada alpina de Copa d’Europa celebrada a Sarntal (Itàlia). Oliveras va completar la mànega de descens i l’eslàlom en la 32a posició, quedant a dues dècimes del trentè i de sumar punts en Copa d’Europa. L’andorrà va finalitzar el descens inicial en la 40a posició, a un segon i mig del vencedor, l’austríac Johannes Kroell. En la suma amb l’eslàlom, Oliveras va guanyar posicions fins al 32è lloc final. Kevin Cour­rieu, de la seva banda, va finalitzar la combinada en la 34a plaça (va ser 47è en el descens), a més de 3 segons del guanyador, el suís Sandro Simonet. L’altre corredor andorrà, Matías Vargas, va ser 45è a la combinada després d’acabar 53è en el descens.

Etiquetes:

En una altra cursa amb representació de la FAE, Joan Verdú va assolir la millor classificació en finalitzar sisè el gegant FIS de Meiringen (Suïssa). Verdú, que era tercer a la primera mànega, va cedir temps a la segona i va acabar a 0’’54 del primer, el suís Marc Rochet (1’48’’33). Àxel Esteve va situar-se en la dissetena posició, a més d’un segon del vencedor, mentre que Robert Solsona va ser el 47è i Àlex Rius, 65è, a gairebé deu segons del millor. Josh Alayrach va quedar fora en la segona mànega i Albert Pérez, en la primera.

Memorial Manuel Cerqueda

Tomàs Mijares i Judith Lluent van ser els vencedors del 28è Memorial Manuel Cerqueda d’esquí per a veterans, amb el patrocini d’Andbank i la participació rècord de més de vuitanta esquiadors. La prova, disputada a Arcalís, va ser un eslàlom gegant.

tracking