Bàsquet

Thanasis Antetokounmpo, preparat per donar-ho tot i anar per als play-off

Thanasis Antetokounmpo, preparat per donar-ho tot i anar per als play-off

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Thanasis Antetokounmpo es va mostrar ahir en zona mixta amb sentiments contrariats i va declarar que “tinc una sensació dolenta, perquè sento que hauríem pogut quedar en una altra posició a la Copa del Rei”. Ara bé, “vam jugar molt bé i ens ho hem de prendre com a exemple per dir-nos a nosaltres mateixos que podem i que hem de continuar treballant dur a la nostra competició, que és la lliga”.

El jugador del MoraBanc va voler explicar que “el meu germà va veure el nostre partit de quarts en directe i em va felicitar, però també em va comentar que no es podia creure que no haguéssim passat”. El grec va insistir que “així és la vida i això són fets del bàsquet”. Sobre la seva experiència a l’All-Star com a espectador, va expressar que “va ser impressionant, vaig veure tota la meva família i el Giannis va fer un gran partit”. Preguntat pels play-off va indicar que “hem de pressionar per arribar-hi i espero que entre tots ho puguem aconseguir”. Demà juguen contra l’Obradoiro i volen tornar a guanyar en lliga. Pel que fa a les claus del conjunt de Joan Peñarroya, va destacar que “el fet que vinguem jugant d’aquesta manera és perquè tots dins del vestidor som una gran família. Com a exemple, el club em va donar permís per marxar uns dies i amb això vull dir que tots ens ajudem i juguem tots per a tots, entrenadors inclosos”.

Quant al seu estat de forma i l’espectacularitat mostrada a la pista a la Copa del Rei, que va ser la més vista de la història (103.968 espectadors els quatre dies de l’esdeveniment), va voler deixar clar que “jo treballo i jugo per donar a l’equip opcions per guanyar els enfrontaments, m’agrada competir dur i procuro fer el que em demanen per sumar”.

tracking