El Tic Tapa colpeja el Don Denis

Un gol als minuts finals d’Àngel permet reduir l’avantatge colomenc a la taula

El Tic Tapa colpeja el Don DenisXavier Pujol

Jornada amb moviments significatius a la classificació de la Lliga Grup Sant Eloi. Els quatre de dalt es van enfrontar ahir entre ells en els partits disputats inusualment en dissabte i es va veure la igualtat entre els equips favorits al títol amb claredat, ja que els dos enfrontaments es van decidir amb gols als minuts finals.

Primer va ser el Tic Tapa Sant Julià qui va donar el cop davant el líder, el Don Denis Santa Coloma. Després de 88 minuts molt igualats i amb ocasions per als dos conjunts, en una acció de córner, Àngel va fer de cap el gol que donava als seus els tres punts i reduïa l’avantatge colomenc al capdavant de la taula, que de quatre va passar a ser d’un punt. “Era importantíssim guanyar, perquè si no ja s’escapaven a vuit punts”, assenyalava el tècnic del Tic Tapa, Luis Blanco, que hi afegia que “qualsevol dels dos equips es podria haver endut el triomf i s’ha decidit per detalls”.

També es va situar a només un punt del lideratge la UE Santa Coloma aprofitant-se del triomf del Tic Tapa. Els colomencs van superar l’FC Lusitans després de revertir un 0-1 amb el qual van arribar a la mitja part després d’un gol de Marquinhos just abans d’enfilar el camí a vestidors. Víctor Bernat empatava al 77’ i quan semblava que tot acabaria en taules, Miguel Ruiz va fer al temps afegit el gol que donava els tres punts als colomencs en una rematada de cap després d’una centrada de falta. Amb aquest resultat, el Lusitans es despenjava dels tres de dalt i es quedava a set punts del Don Denis i a sis de les posicions europees.

En l’altre partit d’ahir, el The New 1978 UE Engordany va vèncer clarament l’Encamp per 0-3 gràcies al gol de Julien Benhaim a la primera part i al doblet d’Ever Luciano Amarilla a la segona. Amb el triomf, l’Engordany temptava la quarta posició del Lusitans i se situava a només tres punts dels quarts.

Per la seva part, els dos últims classificats de la lliga, l’Assegurances Generals Ordino i el Jenlai, s’enfronten avui (12 h).