El Madrid venç l'Espanyol fent el mínim

Morata i el retornat Bale fan els gols per mantenir el sòlid lideratge blanc
Gareth Bale, en l'acció del seu gol.

Actualitzada 19/02/2017 a les 07:18
Un Reial Madrid sense brillantor va superar ahir l’Espanyol per mantenir-se com a líder sòlid de la lliga Santander, amb quatre punts d’avantatge respecte a l’FC Barcelona i sis amb el Sevilla, amb un partit disputat menys que ells. Després de l’enfrontament de la Lliga de Campions de dimecres davant el Nàpols, Zinedine Zidane va introduir fins a set cares noves ahir a l’onze inicial. Les absències es van notar i van fer un joc menys lluït.
No va ser fins al minut 33 quan Álvaro Morata va obrir la llauna amb un cop de cap impossible d’aturar per a Diego López i que venia d’una centrada d’Isco, el millor dels blancs. Abans, l’Espanyol va donar algun ensurt al Madrid en una jugada en què Gerard Moreno es quedava sol davant de Kiko Casilla, però sense conseqüències, ja que estava en un fora de joc que va ser xiulat.
Els de Zidane van arribar a estar una hora sense xutar a porteria. Al minut 70, Gareth Bale va entrar al camp i tornava a jugar 88 dies després. A més, ho va fer amb un gol que sentenciava la victòria 13 minuts després (2-0) de la seva entrada.
D’altra banda, ahir a la jornada matinal, l’Atlètic de Madrid es va endur un triomf de Gijón després de superar clarament l’Sporting per 1-4.

EL BARÇA VOL REFER-SE CONTRA EL LEGANÉS
Després de la dura desfeta del dimarts a París en Champions, l’FC Barcelona torna a jugar avui (20.45 h) a la lliga rebent el Leganés. El Madrid va vèncer ahir i si no volen deixar escapar definitivament el tren de la competició regular estan obligats a vèncer i refer-se de la derrota de l’altre dia. “La nostra obligació és intentar guanyar tot el que puguem per pressionar el primer”, assenyalava Luis Enrique.