"Tenim més il·lusió que pressió"

David Jelínek preveu que el Madrid "començarà molt fort" i es mostra confiat de començar "igual"

David JelínekACB Photo / V. Carretero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Hores abans de l'inici del partit de Copa del Rei que enfrontarà el MoraBanc Andorra contra el Reial Madrid (21.30) el tiradorDavid Jelínek assegura que l'equip afronta el partit amb optimisme. "Tenim més il·lusió que pressió", ha assegurat aquest migdia.

"Si nosaltres perdem és el que la gent espera i si guanyem estarem tots molt contents. I a veure què passa el proper partit. Però ara tenim el partit contra el Reial Madrid", ha subratllat en declaracions a acb.com. "Intentarem continuar el que hem fet aquesta temporada encara que la Copa sigui diferent. Intentarem mantenir el ritme des de l'inici", ha manifestat preguntat pel plantejament del partit.

"Cada partit és diferent. El Reial Madrid, sabent que és a vida o mort, s'ho prendrà de manera diferent de com ho va fer al seu camp", ha indicat en referència al bon partit que van tenir contra el rival d'avui en lliga. "Des del començament serà força dur. El Reial Madrid començarà molt fort però nosaltres hem de començar igual i no deixar-los fer res", ha indicat.

Sobre el resultat que espera, ha dit: "Ens encantaria ser la sorpresa. Però veurem què passa. Lluitarem els 40 minuts. Hem de lluitar des del començament i jugar bé per aconseguir-ho".

"El Reial Madrid sempre surt molt bé després de les pèrdues de l'equip contrari a camp obert, amb Llull o Carroll corrent, anotant triples o acabant safates. Hem d'intentar no perdre gaires pilotes i no deixar-los córrer, que és on ells anoten més fàcilment", ha indicat.

"Arribem bé"

Jelínek no ha estat l'únic que ha explicat les sensacions de l'equip durant les hores prèvies al partit. L'entrenador del MoraBanc Andorra, Joan Peñarroya, ha assegurat que l'equip arriba bé malgrat que porti deu dies sense competir. Aquest és el vídeo:

També ha parlat Beqa Burjanadze, que ha dit que hi ha molta il·lusió "tot i conéixer el nivell del rival", i Gio Shermadini, que ha assegurat que "ho hem d'intentar":

tracking