Copa del Rei 2017

"L'Andorra no té pressió i això el fa més complicat"

Entrevista amb el base del Reial Madrid, Sergi Llull

Sergi LlullA. Martínez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sergi Llull (Maó, 15 de novembre del 1987) s’ha guanyat ser el referent del Reial Madrid gràcies als seus punts i al lideratge a la pista, condició que ha augmentat després de la marxa a l’NBA del Chacho Rodríguez. El base balear arriba a la Copa sent el jugador millor valorat de l’equip de Pablo Laso (17 de mitjana), amb 14,9 punts per partit. El Diari va parlar ahir amb el jugador.

Poques vegades un equip arriba a una eliminatòria de quarts de final amb tant favoritisme, com ho porten?

Hi estem acostumats i ho portem bé. De tota manera el cartell de favorit ens el posen des de fora. Nosaltres respectem molt l’Andorra. Ens va costar guanyar-lo al Palau després d’una pròrroga. Som conscients que no serà fàcil.

Com veu el MoraBanc?

És un equip dur, molt atlètic, que corre molt bé al contraatac, té bons llançadors, Albicy dirigeix bé i a la pintura hi ha Shermadini. Es tracta d’un equip complet i no tenir pressió el fa més complicat. No té res a perdre.

Vostès venen de caure a Màlaga contra l’Unicaja, influirà en el partit de quarts?

No. Ja hem passat pàgina de la derrota de l’altre dia. No ens va sortir un bon partit, en som conscients, però ja és aigua passada. L’equip té moltes ganes de jugar la Copa, estem físicament bé i ens hem recuperat.

Com veu que la majoria d’entrenadors que no estan a Vitòria pensin que guanyaran vostès la Copa.

Nosaltres estem centrats en la nostra feina. A la Copa no hi ha favorits. Pots arribar primer de la lliga i caure a la primera.

Com afronta Sergi Llull la cita de Vitòria?

Arribo bé, amb ganes i molta confiança. Físicament estic bé, preparat per si hem de jugar tres partits en quatre dies.

tracking