surf de neu

Lluís Marín obre l'any amb un onzè lloc a la Copa del Món de Solitude

L’andorrà es classifica per a l’‘small final’, que va acabar en cinquena plaça

Lluís Marín es refà de l'estrena i passa a les finals a SolitudeFACEBOOK

Després de no classificar-se el desembre passat per a les finals en la Copa del Món de Montafon (Àustria), Lluís Marín va iniciar ahir l’any amb una onzena posició en la prova, també de Copa del Món d’snowboard cross, de Solitude (Estats Units). L’andorrà, vintè en la classificatòria, va superar els vuitens (tercer) i els quarts de final (segon), aconseguint la classificació per a les semifinals. En aquesta ronda no va poder remuntar i es va classificar sisè, resultat que el portava a disputar l’small final, que decideix les posicions de la setena a la dotzena. En la final petita, Marín, que marxava tercer en el punt intermedi, no va poder defensar aquesta plaça i va acabar entrant a meta cinquè, la qual cosa el deixava com a onzè en la classificació final (240 punts). El surfista ocupa el setzè lloc de la general provisional, amb 259,40 punts.

En esquí alpí, decepció per a Marc Oliveras, que no va poder acabar el descens de la Copa del Món de Kitzbühel (Àustria) per problemes amb la fixació de l’esquí. L’andorrà, que sortia amb el dorsal 58, va marcar el 56è millor temps en primer punt cronometrat, però a continuació en un dels salts va notar com la bota no responia a la recepció i va frenar per evitar un ensurt en una pista tan complicada com l’austríaca.

La jornada per als equips d’esquí de la FAE es va completar amb un podi d’Arià Missé en el gegant Citizen de Font Romeu. El jove andorrà va treure-li un segon al segon classificat. En noies, només va acabar Aina Cinca.

VUITÈ LLOC DE CARLES AGUARELES A LA COPA D'EUROPA DE ST ANTON

Carles Aguareles va classificar-se ahir en vuitena posició a la Copa d’Europa d’eslopestyle que es va disputar a St Anton (Àustria). L’andorrà va fer la millor puntuació en la classificació (86 punts), però a les finals va marcar 68,75 per ser finalment vuitè. “Té un esquí molt sòlid i la ronda és perfecta, però petites errades en la final el deixen fora del podi”, analitzava el tècnic, Josep Gil. Scotty Jordan no va competir. Un dia abans, els dos havien participat en un Big Air en què ni un ni l’altre van aconseguir planxar .