Ciclisme

La Purito obrirà inscripcions demà i espera igualar xifres de l'any passat

La Purito obrirà inscripcions demà i espera igualar xifres de l'any passatANDBANK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A falta de més de sis mesos per a la celebració de la tercera edició de la Purito Andorra, la marxa cicloturista de referència del Principat quant a nombre de participants, ja es podran començar a tramitar les inscripcions. Demà mateix s’obrirà el període i es podrà fer a través de la web de l’exciclista que dona nom a la prova, el resident Joaquim Rodríguez.

En aquesta tercera edició, en què ja es dona per totalment consolidada la prova per l’alt nombre de ciclistes que hi assisteixen, l’organització espera repetir l’èxit del primer i segon any, en què es van superar les previsions de participació. Com ja va succeir l’any passat, les inscripcions es tancaran quan s’ar­ribin a les 2.000, el límit marcat.

El 6 d’agost serà el dia en què els dos milers de ciclistes esperats prendran la sortida d’algun dels tres recorreguts de la cita. Com cada any, el principal reclam serà la cursa llarga, que mantindrà el recorregut de l’etapa reina de la Vuelta a Espanya del 2015 dissenyada pel mateix Purito, amb l’única diferència que la sortida estarà situada a Sant Julià. Així, recorreran 145 quilòmetres amb 5.200 metres de desnivell positiu repartits en sis ports. També seguiran els dos altres recorreguts, amb la cursa curta, de 80 km i 3.500 metres de desnivell positiu, i la mini, de 28 km en 1.700 metres de desnivell. L’únic que no seguirà serà la cronoescalada del dia abans, que se substituirà per una trobada amb joves ciclistes.

Per la seva part, ahir Purito Rodríguez va ser present a les oficines d’Andbank per signar l’acord de renovació del patrocini entre l’entitat bancària i la marxa cicloturista.

tracking