Reportatge

La cervesa del VPC

El VPC Andorra va posar ahir a la venda una cervesa artesana pròpia, la Trapella Scrum, per aconseguir diners per fer una estada a final de temporada dels equips sènior del club.

La cervesa del VPCG.M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El VPC Andorra aposta per la cervesa com a regal per a aquestes festes. Però no una cervesa qualsevol, sinó la Trapella Scrum, una cervesa artesana exclusiva, feta conjuntament amb la Birreria andorrana i caracteritzada per l’estil suau, amb alt contingut de blat, escumosa i poc amarga.

Una idea que va sorgir de la comissió de jugadors del VPC formada per 5 noies i 3 nois del club amb l’objectiu d’aconseguir diners per muntar una estada per als equips sènior a final de temporada. De moment la iniciativa ha tingut una bona rebuda. Ahir al matí es va posar a la venda aquesta cervesa –3 euros l’ampolla o bé 70 euros la caixa de 24 ampolles– i en el primer dia es va vendre quasi la meitat de la producció: 260 ampolles de 600. “Estem pensant de fer més ampolles ja que el ritme de venda és molt bo”, va explicar Gerard Menardia, cap de la comissió de jugadors del VPC.

La idea va sorgir quan alguns membres de la comissió van anar a la Birreria Andorrana i van parlar amb el propietari per crear una cervesa exclusiva. Després de tastar-ne diverses es van decantar per la Trapella i van posar-li de cognom Scrum –melé en anglès– per apropar-la al món del rugbi. “Vam pensar a comercialitzar ampolles de vi com anys enrere, però la cervesa es relaciona més amb el nostre esport. Tanmateix, és la que servirem en el tercer temps i tots els equips que vinguin podran tastar-la i comprar-la a l’estadi”, va dir Menardia.

A banda d’aquesta iniciativa, la comissió prepara un calendari del 2017 amb diferents imatges del VPC i en funció dels diners aconseguits amb aquestes iniciatives, i d’altres que sorgeixin durant la temporada, planificaran l’estada dels equips sènior, femení i masculí, en col·laboració amb un club de rugbi d’Espanya per disputar un partit durant un cap de setmana.

tracking