Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Ronaldo assegura que no deu res

El davanter no està preocupat per les acusacions d'haver desviat 150 milions
Cristiano Ronaldo durant un partit.

Ronaldo assegura que no deu res

Cristiano Ronaldo durant un partit.

Actualitzada 09/12/2016 a les 07:05
El jugador del Reial Madrid Cristiano Ronaldo va trencar el seu silenci sobre les informacions filtrades per Football Leaks, i publicades divendres passat pel diari El Mundo i el setmanari alemany Der Spiegel, que l’acusen d’haver desviat 150 milions d’euros relatius als seus drets d’imatge a un paradís fiscal situat a les illes Verges britàniques. Concretament l’internacional amb Portugal ho va fer quan abandonava l’estadi Santiago Bernabéu, després del partit de la Lliga de Campions contra el Borussia Dortmund, i una periodista de la Ràdio Televisão Portuguesa (RTP) li van preguntar per aquest afer. Ronaldo va assegurar-li: “Creus que estic preocupat? Qui no deu, no tem.” El futbolista va seguir saludant fins a deixar la zona mixta de l’estadi madridista.
L’Agència Tributària està investigant el cas Cristiano Ronaldo des de fa un any i mig. Segons explica el diari espanyol El Mundo, el ministeri d’Hisenda té avançada la investigació sobre el presumpte frau fiscal del jugador portuguès, que hauria desviat a tres societats radicades en un paradís fiscal del Carib aquests 150 milions d’euros corresponents als seus guanys publicitaris de 12 anys. El club blanc va exigir mitjançant un comunicat el “màxim respecte” per al futbolista merengue, i va explicar que el jugador està al corrent dels seus pagaments amb l’Agència Tributària. Aquestes informacions van implicar, a banda de Cristiano Ronaldo, altres jugadors representats per Jorge Mendes com Radamel Falcao o el tècnic José Mourinho, els dos estarien sent investigats.

EL BARÇA CONVIDA EL CHAPECOENSE AL JOAN GAMPER
El Futbol Club Barcelona ha convidat el Chapecoense, el club brasiler que va patir el passat 28 de novembre un accident d’avió quan viatjaven per disputar la final de la Copa Sud-amèrica, a la propera edició del Trofeu Joan Gamper que organitzarà el club català un any més. Aquest torneig tindrà lloc al Camp Nou l’agost del 2017 i es realitzarà en homenatge a les 71 víctimes de l’estavellament i a les seves famílies.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts