La UE Santa Coloma goleja el Jenlai i manté el lideratge

Els favorits no donen peu a la sorpresa i Tic Tapa Sant Julià, Lusitans i Don Denis també guanyen els seus duels

La UE Santa Coloma goleja el Jenlai i manté el lideratgeFernando Galindo

La UE Santa Coloma segueix ferma al capdavant de la lliga Grup Sant Eloi. Ahir, els homes d’Emiliano González no van tenir problemes per golejar el cuer, el CE Jenlai (7-2) en un partit sense història. I és que en 23 minuts els colomencs ja guanyaven per 4 a 0, amb dos gols de Jordi Rubio, Víctor Bernat i Boris. El porter del Jenlai es va lesionar i un jugador de camp, Iván García, va haver de situar-se sota pals. Els d’Emiliano van completar el marcador amb 3 gols més (Juli Sànchez, Víctor Bernat i Maneiro), mentre que Pisculichi i Cristovao van fer els gols pels de Joaquín Pina, equip curt d’efectius i sense porter suplent. La propera jornada, la Unió Esportiva es juga el lideratge contra el Tic Tapa Sant Julià, que ahir va derrotar l’Assegurances Generals Ordino per 0-3. Els ordinencs van sorprendre els lauredians en l’inici, però quan el Tic Tapa va marcar (Èric Rodríguez, minut 38) el partit es va començar a decantar a favor del segon classificat, que es manté a 3 punts de la UE Santa Coloma. Fabio i Luis Blanco van completar el marcador per als lauredians. En els altres enfrontaments, el Lusitans, tercer, va derrotar l’FC Encamp a Prada de Moles (1-2). L’equip encampadà va tornar a oferir una bona imatge i es va avançar amb gol de Nájera, però els de Raúl Cañete van capgirar el matx amb dues dianes de Peralta. L’Encamp, tot i intentar-ho, no va poder empatar. Més fàcil ho va tenir el Don Denis davant el The New 1978 UE Engordany, a qui va vèncer per 1 a 4. Juanfer, Gabi Riera i Iban Parra, amb un gol molt protestat per treure una falta ràpid amb dos jugadors a terra, van situar un clar 0-3 a l’electrònic. Samir va retallar distàncies i Víctor Rodríguez va sentenciar l’1 a 4.