L'FC Andorra guanya a Sant Cugat amb un partit sòlid i recupera la segona posició

Actualitzada 05/12/2016 a les 07:25
L’FC Andorra va dir adéu ahir a dues derrotes consecutives amb una victòria important al camp del Sant Cugat Esport (0-3) que permet als tricolors recuperar la segona posició del grup 1 de primera catalana. Ara el líder, l’Horta, es troba 3 punts per davant, diferència que es veuria eixugada dijous si acaba en triomf el partit que els d’Emili Vicente han de jugar a casa del Llagostera B, si no prospera el recurs del club per jugar en una altra data i com a local. I diumenge vinent, Horta-Andorra.
Ahir, els homes d’Emili Vicente van fer un partit molt complet, garantint primer la porteria a zero i després mirant de fer mal en atac. Després d’una primera part anivellada i amb poques ocasions –la millor visitant un xut de falta al pal de Sebas Gómez– la segona va ser més per a l’Andorra, que no va sentenciar fins als deu minuts finals, tot i tenir abans alguna aproximació clara a la porteria local. Cristian va ser el gran protagonista ofensiu dels tricolors, amb dos gols (minuts 80 i 86) i Marc Ferré, que tornava a l’equip, va signar el 0-3. Victòria treballada i segon lloc garantit. “Hem fet un partit molt seriós, molt sòlid. L’equip ha estat molt ficat, disciplinat i sense deixar fer el seu joc al Sant Cugat. Hem tingut ocasions, però els gols s’han fet esperar”, analitzava el tècnic, Emili Vicente.