esquí / esquí de fons

Àxel Esteve s'imposa en un eslàlom FIS al Canadà

En fons, Ireneu Esteve és quart i Carola Vila cinquena en persecució

Àxel Esteve s'imposa en un eslàlom FIS al CanadàFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àxel Esteve va donar dissabte la primera alegria a l’equip masculí de la FAE. El jove esquiador va imposar-se en l’eslàlom FIS celebrat a l’estació canadenca de Norquay, millorant punts en la disciplina (22.18 quan en tenia 24.59). Esteve, que va fer el millor temps en la primera mànega, va completar la prova amb un temps d’1’32’’92, per davant dels corredors locals James Crawford, que va quedar a 0’’12, i Huston Philp, tercer a 0’’33 de l’andorrà. En el mateix eslàlom, Xavi Salvadores va ser setè, a prop d’un segon i mig d’Esteve, mentre que Robert Solsona va ocupar el 27è lloc i Josh Alayrach no va acabar.

D’altra banda, a Noruega, els equips masculins i femenins de la FAE van tancar de forma discreta els eslàloms de Geilo. Arià Missé, divuitè, i Mariona Raméntol, 27a, van ser els millors andor­rans. Els esquiadors seguiran entrenant per tornar a competir el cap de setmana vinent a la mateixa estació.

Bons resultats

Irineu Esteve i Carola Vila van destacar ahir en les curses de persecució de Riale-Formazza (Itàlia), que comptaven amb els temps de la cursa del dia anterior. Esteve va finalitzar en quarta posició en la prova FIS de 10 quilòmetres, a 31’’7 del vencedor, Giorgio di Centa. Vila, de la seva banda, va ser cinquena en la competició júnior de 7,5 quilòmetres. Els dos tornaran a competir el cap de setmana vinent a la Copa d’Europa de Valdidentro.

tracking