POLÍTICA ESPORTIVA

Ferran Teixidó accepta finalment la beca ARA

El corredor assegura, però, que continua no estant d'acord amb la quantia de la subvenció

La federació calma TeixidóArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El corredor andorrà Ferran Teixidó ha acceptat finalment la beca de Govern del programa d’Alt Rendiment d’Andorrra (ARA). La decisió s’ha produït després d’una reunió mantinguda ahir entre el secretari d’Estat d’Esports, Jordi Beal, el president de la Federació andorrana de muntanyisme, Jaume Esteve, i el propi corredor. Teixidó ha explicat que ho fa «pel bé de tots, pel meu i el de la Federació, perquè no vull crear un situació compromesa» i ha insistit en què continua pensant el mateix que abans d'entrar a la reunió.

Per la seva part, la Federació ha assegurat que les relacions amb la secretaria d’Estat són bones i ha reconegut que gràcies a les subvencions de Govern aquest any ha pogut destinar 30.000 euros a les curses de muntanya, gairebé el doble que l’any anterior. L’increment els ha permès participar en més curses i ha beneficiat els corredors, inclòs Ferran Teixidó.

Teixidó havia rebutjat la beca perquè no estava conforme amb la valoració que la secretaria d’Estat d’Esports havia fet de la seva temporada en concedir-li 6.000 euros d’ajuda, la mateixa quantitat que l’any anterior, i 2.000 euros menys del que la FAM havia demanat.

tracking