Motociclisme

Podis en el Mundial de Superbikes i Supersport per als residents Davies i Cluzel

El circuit Losail de Qatar va acollir el cap de setmana les darreres curses del Mundial de Superbikes i Supersport, amb participació destacada de pilots residents al país. En Superbikes, les dues curses van tenir un dominador clar, el britànic Chaz Davies (Ducati), que va signar el sisè triomf consecutiu. El gran final de temporada del resident li ha permès finalitzar el Mundial en la tercera posició, a només 2 punts de Tom Sykes, segon, i a 53 del campió, Jonathan Rea, com ell britànic. Leon Camier (MV Augusta) ha tancat el Mundial vuitè, amb 168 punts, just per davant de l’espa-nyol, també resident, Xavi Forés (151).

En la categoria de Supersport, el francès Jules Cluzel (MV Augusta) va completar la prova de Qatar en la tercera posició, que li va servir per confirmar el subcampionat del món darrere l’intractable Kenan Sofuoglu (Kawasaki). El turc ha sumat 216 punts aquesta temporada, per 142 del francès resident. En tercera posició, a només 2 punts de Cluzel, s’hi va situar el suís de Kawasaki Randy Krummenacher.

El Mundial de Superbikes i Supersport ha constat de 13 grans premis, començant a Austràlia a final de febrer i acabant a Qatar.