TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

El Don Denis s'allunya més dels líders després d'empatar en el derbi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Don Denis FC Santa Coloma ja està a sis punts dels dos líders de la Lliga Grup Sant Eloi, l’FC Lusitans i el Tic Tapa Sant Julià. Els de Richard Imbernón van sumar ahir el segon partit seguit sense vèncer després d’empatar amb la UE Santa Coloma en el derbi. Iban Parra va avançar el Don Denis, però Víctor Bernat va fer l’empat, salvant així un punt per a la UE, que també es va despenjar dels primers de la taula, en la qual hi havia un triple empat abans d’iniciar la jornada.

L’empat al derbi colomenc el van aprofitar el Tic Tapa i el Lusitans, que van guanyar els seus partits davant el Restaurant The New 1978 UE Engordany per 1 a 3 i el Jenlai per 2 a 0, respectivament. José Antonio Villanueva, Noah Baffoe i Èric Rodríguez van fer els gols lauredians, pel de Gilles Mbang del The New 1978, mentre que José Antonio Aguilar va signar un doblet en el triomf dels seus. Per la seva part, l’Assegurances Generals Ordino va superar l’Encamp (1-2) i va posar un triple empat a la cua de la taula.

tracking