Hoquei patins

La sub-20 cau a la pròrroga i lluitarà amb Anglaterra pel setè lloc

La selecció andorrana sub-20 va perdre ahir davant la selecció de Suïssa per 0 a 1, amb un gol dels amfitrions a la pròrroga. “No ens esperàvem aquest resultat, fa dos partits que no marquem i això ens ha passat factura”, va explicar el tècnic del combinat nacional, Roger Corral. En el cinquè partit d’aquest Europeu que es disputa a Pully, Andorra va plantejar un duel seriós, molt igualat, però li va mancar encert de cara a porteria tot i les ocasions. Al minut 2 de la primera part de la pròrroga va arribar la sentencia per als andor­rans amb l’únic gol del partit, fet pel suís Gian Rettenmund. Amb set minuts d’enfrontament per endavant –el que restava de la primera part de la pròrroga, més els cinc minuts de la segona– el combinat nacional no va tenir marge de maniobra i va encaixar la tercera derrota de l’Europeu en cinc partits. L’equip dirigit per Corral necessitava ahir la victòria per aspirar a lluitar pel cinquè lloc del Campionat d’Europa. Avui, a partir de les 14.30 hores, s’enfronta amb Anglaterra, a qui ja va guanyar a la fase de grups, amb l’objectiu de no acabar última de l’Europeu. “Sabíem que era difícil però una altra vegada fem un bon campionat i els resultats no ens acompanyen. Al final la llosa pesa i estem tocats”, es va lamentar el tècnic. La selecció sub-20 té avui l’oportunitat d’acabar amb bon gust la competició en el partit contra el anglesos. És “un darrer esforç per no quedar vuitens, perquè aquests nois no s’ho mereixen”, va sentenciar Corral.