TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Bàsquet

Burjanadze empeny els pivots a fer un pas endavant

L’ala pivot va dir que sense Stevic hauran d’assumir més responsabilitat defensiva per aturar els pivots del València

Burjanadze empeny els pivots a fer un pas endavantFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra viatja avui cap a València per afrontar demà el cinquè partit de lliga. I ho fa amb el pivot Oliver Stevic, que tot i ser a l’expedició tricolor té molt complicat jugar a la Fonteta pels problemes que arrossega al bessó, i que ja li van impedir disputar minuts el cap de setmana passat contra el Bilbao. Per aquest motiu, l’ala pivot del MoraBanc Beqa Burjanadze va fer una crida als jugadors més alts del seu equip per frenar la potència física dels pivots del València. “Si finalment Oliver no juga això suposa una responsabilitat defensiva extra per a mi i per a la resta d’homes grans de l’equip, perquè haurem de fer un pas endavant per defensar els interiors del València. No estic preocupat perquè ja ho vam fer contra el Bilbao”, va relatar el jugador georgià.

Aquest és el segon partit que l’equip afronta lluny del Poliesportiu d’Andorra, en el primer va caure a la pista del Baskonia. Burjanadze creu que “s’han de millorar certs detalls que ens van costar molt cars en la derrota contra els bascos”, però ja han treballat aquesta setmana per polir aquests detalls, i va concloure que “hem entrenat bé, estem motivats i de ben segur que serà un partit molt complicat el de diumenge a la Fonteta”.

Burjanadze està mostrant un bon rendiment tot i ser dels joves, però el georgià no està sorprès perquè “treballo molt dur a diari, és un esforç continu per estar a un gran nivell i ho continuaré fent per ajudar sempre l’equip”.

tracking