Competició crítica l'actitud de la plantilla del Barça a València

En un comunicat, exposa que “el comportament poc exemplar d’alguns jugadors els desqualifica i ridiculitza”

Moment de l'incident a Mestalla amb els jugadors del Barça

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comitè de competició espa­nyol va publicar ahir la resolució de la denúncia dels incidents que es van produir a Mestalla en el darrer minut de partit entre el València i l’FC Barcelona. L’organisme va fer diverses consideracions respecte al fets, entre les quals va destacar les crítiques directes a l’actitud dels jugadors del conjunt blaugrana.

“Sense que res justifiqui la indecorosa reacció d’una sèrie d’energúmens, no s’ha de passar per alt el comportament que mostren alguns jugadors de l’FC Barcelona en dirigir-se amb certs gestos i expressions al públic [...]. Tampoc constitueix una exemple d’esportivitat l’exagerada reacció d’alguns jugadors del club, sense haver-los arribat cap ampolla, simulant haver estat colpejats”, assenyala el comunicat del comitè de competició. I hi va afegir: “No obstant això, la invocada ‘provocació prèvia’ a la qual al·ludeix el València no pot operar amb el pretès efecte atenuant ni de bon tros exculpatori de responsabilitat. [...] El comportament poc exemplar d’alguns jugadors de l’FC Barcelona els desqualifica i ridiculitza per si mateixos.” Finalment, va recalcar al mateix paràgraf que “res justifica una reacció violenta per part del públic”.

A banda de les crítiques al públic del València i a alguns membres de la plantilla blaugrana, competició va anunciar que havia imposat una multa de 1.500 euros al club taronja, a més d’un avís de tancament de Mestalla. Segons alguns mitjans espanyols, el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, va trucar al de la Lliga, Javier Tebas, per demanar explicacions per allò expressat al comunicat.

EL REIAL MADRID SENTENCIA L'ELIMINATÒRIA DE COPA A LLEÓ

El Reial Madrid no va deixar marge de dubte en el partit d’anada dels setzens de finals de la Copa del Rei i va golejar amb la claredat la Cultural Leonesa (1-7). Els gols dels blancs els van fer Marco Asensio i Álvaro Morata, per partida doble, Nacho Fernández i Mariano Díaz. Gianni Zuiverloon va inaugurar el marcador en pròpia porta al minut sis, mentre que Benja Martínez va fer el gol de l’honor per als locals en els minuts finals de partit. La tornada es disputarà el desembre al Santiago Bernabéu.

tracking