bàsquet

Schreiner s'apunta al discurs del “partit a partit”

El base, que afirma que segueix perquè “jo vull i el club vol”, no creu en objectius més enllà que guanyar demà

Schreiner s'apunta al discurs del “partit a partit”BCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dia que s’anunciava que Vitòria serà la seu de la propera Copa del Rei, el base austríac del MoraBanc Andorra, Thomas Schreiner, no sortia del guió de la majoria i s’abonava al discurs que el més important és el més immediat. “No pensem en la Copa. Penso en el partit de dissabte i anar partit a partit, l’important és guanyar contra el Bilbao. Arriba bé i és un equip molt bo. Si juguem de la millor manera possible tindrem oportunitats”, deia sobre el duel de demà davant del colíder, que arriba amb ple de triomfs.

Preguntat per la situació de l’estiu, quan semblava que no seguiria i va acabar renovant, Schreiner no es va estendre. “L’estiu és llarg. No tenia contracte però al final estic aquí un any més perquè jo vull i perquè el club vol que hi estigui. Estic aquí i res més”, deia sense especificar si va ser un moment difícil. Tampoc ho sembla per a ell l’inici de temporada, amb dos mals partits i aportant més diumenge a Vitòria. “Sempre tinc confiança, quan jugo bé i quan jugo malament. Sempre intento jugar el millor possible i ajudar l’equip. Uns cops fico els meus triples, altres no”, comentava pragmàtic. I hi afegia que com a base l’adaptació a la nova plantilla, després de perdre’s part de la pretemporada pel Preeuropeu, segueix el previst. “Sempre és un procés, necessitem temps i cada setmana ho fem una mica millor.”

Un que ja no hi és, l’ala-pivot britànic Daniel Clark, jugarà al MZT Skopje macedoni, segons s’anunciava ahir en diferents mitjans. D’altra banda, el club estarà a la Fira amb un estand, on hi haurà jocs, regals i els jugadors.

CONVENI AMB L'ASSOCIACIÓ ANDORRANA CONTRA EL CÀNCER

El MoraBanc Andorra i l’Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca) han signat un conveni de col·laboració per a aquesta temporada. Els presidents, Gorka Aixàs i Josep Saravia, van signar-lo i hi va haver foto amb l’equip a la pista.

tracking