forapista

El Freeride World Tour és a prop de renovar amb Vallnord

El febrer vinent se celebrarà al país per tercer cop. La competició de més nivell podria seguir tres anys més al Principat

El Freeride World Tour és a prop de renovar amb VallnordVALLNORD

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Freeride World Tour, principal competició forapista en l’àmbit internacional que el 2017 complirà amb la tercera edició al Principat, en concret a Vallnord, està a prop de continuar la seva vinculació després que les negociacions entre ambdues bandes –a part de Vallnord el Govern també hi participa a través d’Andorra Turisme– estiguin força avançades. Com en el primer contracte, l’acord es podria tancar també per a les tres edicions vinents, portant els millors especialistes del freeride fins al 2020.

La prova d’enguany arribarà entre el 10 i el 16 de febrer –les condicions climàtiques acaben determinant el dia exacte– i serà la segona del calendari en el circuit ideat pel suís Nicholas Hale-Woods, que en les edicions en què ha estat al Principat s’ha mostrat satisfet de com han funcionat les coses i la sintonia entre l’organització i els amfitrions. De la seva factoria també són els campionats del món júnior i la Skiers Cup, una prova que emula la lluita golfística de la Ryder Cup amb competidors americans lluitant contra els europeus. Grandvalira va acollir les dues en l’edició passada, i en aquesta repetirà amb el Mundial. La cita, que està previst que es disputi entre el 3 i el 9 de febrer, compleix el tercer any al país i la seva continuïtat dependrà, entre d’altres coses, del retorn mediàtic que s’obtingui el 2017. El que encara no ha quedat confirmada però tampoc s’ha descartat és la celebració de l’Skiers Cup aquesta temporada.

tracking