El Reial Madrid es desfà sense complicacions del Legia polonès

Els blancs no van necessitar una gran actuació al Bernabéu per sentenciar el rival

El Reial Madrid va tenir ahir una nit plàcida al Bernabéu en la tercera jornada de la Champions que el va enfrontar al Legia Varsòvia i on va guanyar per 5 a 1. Els homes de Zinedine Zidane, tot i començar a la defensiva després d’un inici de partit valent dels polonesos, van obrir el marcador al minut 16, amb un xut del gal·lès Gareth Bale ajustat al pal. Els blancs tenien el partit encarrilat i només tres minuts més tard, al 19, la mala sort del Legia es va fer latent, amb un gol en pròpia porta de Jodlowiec quan intentava desviar un xut de Marcelo. Era el 2 a 0. No obstant això, l’empenta del rival va donar els seus fruits, i 6 minuts després, el visitant Radovic va transformar un penal fet per Danilo per reduir distàncies en el marcador (2-1). Ràpidament el madridista Marco Asensio va fer el 3 a 1 per deixar tranquil el seu equip al descans.

A la represa, els dos jugadors nous, Lucas Vázquez i Álvaro Morata, van ser, respectivament, els encarregats de posar el 4 a 1 al minut 68 i el 5 a 1 al 84. Els blancs són segons de grup, amb 7 punts, empatats amb el Dortmund, que va derrotar a domicili l’Sporting de Portugal (1-2). En altres partits destacats el Porto va guanyar (1-2) amb el Bruges, l’Olympique Lió va perdre per la mínima amb la Juventus (0-1) i el Mònaco va empatar a Moscou (1-1).

PIQUÉ CREU QUE S'IMPOSARÀ EL TALENT INDIVIDUAL AL CAMP NOU

El defensa del Barça, Gerard Piqué va apostar que en el partit de Champions entre el Barça i el Manchester City d’avui (Camp Nou, 20.45 h), el que acabarà marcant la diferència serà “la qualitat individual dels jugadors, ja que els dos equips tenim un estil de joc similar”. El partit és de vital importància, ja que en cas de victòria culer, “farem un pas de gegant de cara a la classificació de grup”, va explicar Piqué. Amb tot, apuntava que “no hi haurà res fet, haurem de guanyar més partits per ser primers, que és l’objectiu”. Sobre el seu polèmic comiat de la selecció espanyola després del Mundial del 2018, Gerard Piqué va voler deixar clar que “em mantinc. La decisió és ferma”.