Futbol

Zidane no es refia del Legia Varsòvia

El Reial Madrid rep l’equip polonès al Bernabéu, on espera seguir la bona línia de Sevilla

Zidane no es refia del Legia Varsòvia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid vol que el Legia de Varsòvia segueixi avui (20.45 h) el mateix camí que el Betis. I és que qui més qui menys espera una golejada de l’equip blanc com la que va aconseguir dissabte passat a Sevilla. Però el tècnic madridista, Zinadine Zidane, apel·lava ahir a la prudència, tot recordant que “mai no hi ha partits fàcils”. En aquest sentit, Zidane va comentar que “el Legia i nosaltres juguem la mateixa competició i si és així estem al mateix nivell. El partit està al 50% i hem de començar-lo bé i complicar-los les coses des de l’inici. Aquest club està a la Champions i no hi ha diferències, encara que molta gent digui el contrari”.

El tècnic francès va mantenir el seu discurs prudent. “Hem d’estar concentrats i donar el màxim perquè no hi hagi sorpreses. El que hem d’intentar és oblidar que li anem a fer molts gols al rival i entrar bé al partit, perquè pot ser que els altres dos equips [Sporting de Portugal i Borussia Dortmund] perdin punts en l’altre enfrontament.” Zidane podria optar per fer rotacions, tot i que la presència de Cristiano Ronaldo sembla assegurada. El portuguès, que ha recuperat l’olfacte golejador, està a només dos gols d’arribar al centenari en competicions europees, un al·licient més davant un Legia que es presenta com a rival propici després de perdre els dos partits anteriors, el primer d’ells per golejada (0-6 contra el Dortmund). Precisament l’equip alemany, empatat amb el Madrid a 4 punts, té avui un desplaçament complicat a Lisboa, que suma 3 punts. En els altres partits de la jornada, la Juve, líder del grup H igualat amb el Sevilla, visita l’Olympique de Lió, mentre que els espanyols tenen un desplaçament a priori assequible davant el cuer, el Dinamo de Zagreb, que no ha puntuat.

En el grup F, el Leicester pot donar un cop de gràcia a la resta de rivals si derrota el Copenhaguen, que el segueix amb 4 punts, dos menys que el campió anglès. El Porto ha de guanyar a Brugues per enganxar-se a la segona plaça. Finalment, en el grup E, el Mònaco, primer amb 4 punts, visita el CSKA, el cuer, mentre que Bayer Leverkusen i Tottenham esperaran la sorpresa a Moscou.

tracking