Les errades en defensa condemnen la sub-17 en el segon partit del Preeuropeu

La selecció de futbol sub-17 masculina va perdre ahir per 3 a 0 davant Grècia

Les errades en defensa condemnen la sub-17 en el segon partit del PreeuropeuXavier Pujol

La selecció de futbol sub-17 masculina va perdre ahir per 3 a 0 davant Grècia, en la segona jornada del Preeuropeu que es disputa al país, concretament a l’Estadi Comunal. Els nois dirigits per Eloy Casals van concedir massa en defensa, i van encaixar dos gols en els primers tretze minuts de partit, que van marcar el que restava d’enfrontament. El primer dels hel·lens va arribar al minut 7, gràcies a un bon cop de cap de Meliopoulos, jugada en què els grecs van demostrar un bon domini del joc aeri; mentre que el segon el va fer Gkargkalatzidis al minut 13 en veure’s beneficiat per una errada de la defensa andor­rana, que va regalar una pilota perillosament a prop de la porteria defensada per Iker. A la segona meitat, l’equip del Principat va mostrar una sensació de ser una mica més agressiu, i va tenir l’oportunitat de posar el primer al marcador. “Hauria estat un premi merescut per la segona part que hem fet” es va lamentar Casals, al final del partit. Els hel·lens encara van ampliar la diferència amb un penal al minut 52 que va transformar Gkargkalatzidis per l’escaire. Ara, la intenció és lluitar per treure alguna cosa positiva contra el Kazakhstan dijous a les dotze del migdia, va assegurar l’entrenador de la selecció d’Andorra. Els asiàtics van perdre ahir contra la República d’Irlanda per 3 a 1, i en el primer partit van caure per la mínima contra la selecció de Grècia.