Bàsquet

Jelinek lamenta les errades clau del tercer quart

L’aler va jugar a un nivell inferior del que ha mostrat fins ara

“La ratxa del tercer període va ser impossible de redreçar”. Així ho va assegurar el jugador del MoraBanc David Jelinek, que diumenge al Buesa Arena va estar per sota del nivell que ha mostrat en els dos partits que ha disputat en lliga. El parcial de 17 a 4 a favor dels bascos en els primers 4 minuts de la represa van decantar el rumb del partit. Durant la primera meitat, els homes de Joan Peñarroya van cometre errades que van permetre als locals distanciar-se en el marcador, però van ser capaços de tornar a posar-se en partit amb desavantatges mínims. La sortida de vestidors després de la mitja part no va ser l’adequada per part dels andorrans, i va ser el moment clau del partit. Jelinek va esmentar els aspectes que van marcar l’ensorrament del seu equip: “els vam deixar fer allò que ells fan millor i que més els convenia, córrer després de rebot”. El jugador txec va acabar el partit amb 7 punts en 27 minuts, quan enguany la seva mitjana és de 15 punts. L’aler era conscient del potencial defensiu del rival de diumenge, que va frustrar el talent en atac del txec, qui no va acabar content amb la seva actuació, ja que segons ell totes les decisions que va prendre “eren el contrari de les que hauria d’haver pres”. El proper rival dels andor­rans és el líder de l’ACB, el Bilbao, empatat amb el Gran Canària, ambdós amb ple de victòries. “És un rival dur, però juguem a casa i s’ha de guanyar”, va deixar clar Jelinek. Els andorrans tenen fins dissabte per preparar tota una prova de foc.