Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Reportatge

Fort com un toro

Sergio Gracia és marca un gran repte l’any. I aquest li ha tocat el Toroman Triatlón Xtreme, prova de duresa sobrehumana que es desenvolupa en tres dies per terres sevillanes. Només apta per a autèntiques bèsties. Tres dies de lluita i al final, l’èxtasi de l’arribada.
Natació per començar, bicicleta de muntanya per seguir, ciclisme en ruta per continuar i trail running per acabar. I amb unes distàncies quilomètriques que espanten. Aquests són els ingredients del Toroman Triatlón Xtreme que el resident Sergio Gracia, del Club Triatló Andorra, va cobrir de divendres a diumenge passats. Més de 32 hores en competició per celebrar al final ser un dels 21 finishers de la prova. En sortien 32 i per només un minut Gracia es va classificar en la catorzena posició. Poc importava. La feina ja estava feta. Què va portar aquest enginyer de camins, de 40 anys,
  • #1 Sergi
    (18/10/16 19:53)

    Ja no és una moda, ara és una febre. Les carreres populars s'han convertit en aliats perfectes de causes socials, lluites contra malalties o reclams turístics. Qualsevol excusa és bona per posar-se les esportives i passar per caixa. El running és un esport que converteix en un pròsper negoci tot el que l'envolta, creant adeptes, fanàtics,patológics i malats del cap.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477