El Don Denis s'apropa al grup del davant en una jornada d'empats

El campió derrota l’Ordino i se situa a un punt dels equips capdavanters, el Sant Julià, la UE Santa Coloma i el Lusitans, que van igualar

El Don Denis s'apropa al grup del davant en una jornada d'empatsXavier Pujol

El Don Denis Santa Coloma, vigent campió de la Lliga Grup Sant Eloi, és el gran beneficiat de la quarta jornada. L’equip de Richard Imbernón s’ha situat a un punt del grup capdavanter que integren el Lusitans, la UE Santa Coloma i el Tic Tapa Sant Julià, després dels empats d’aquests i la victòria colomenca davant l’Assegurances Generals FC Ordino (1-2). En el duel entre dos dels equips que lideraven la classificació amb 7 punts, la UE Santa Coloma i el Tic Tapa Sant Julià van empatar a 1 en un matx entretingut amb ocasions per als dos bàndols. Villanueva va obrir el marcador a la primera meitat (34’) després que els colomencs malbaratessin dues aproximacions clares, a càrrec de Sergio Crespo i Salomó. A la segona part, la igualtat va seguir, tot i que Villanueva va tenir la sentència a les seves botes. El davanter lauredià va forçar un penal, que va tirar estil Panenka, però la pilota va passar per sobre del travesser. Quedaven poc més de 10 minuts per al final i la Unió Esportiva va igualar amb un gol de Víctor Bernat.

En el darrer partit de la jornada, el Lusitans sortia amb l’avantatge de saber que si guanyava es quedava com a líder en solitari. De fet ho va ser durant 22 minuts, que va ser el temps que va transcórrer des que Luizao va obrir el marcador (64’) fins que Sanguina, de penal, va restablir la igualada per a l’Engordany d’Otger Canals (86’). La propera jornada el duel més destacat enfrontarà el Lusitans contra el Don Denis, que ahir va haver de suar per vèncer l’Ordino, amb Javier Saviola a la grada. Un gol de Gabi Riera al minut 82 va desfer l’empat a un després dels gols de Juanfer i l’excolomenc Toscano. En l’altre partit, el CE Jenlai va aconseguir la primera victòria a costa de l’FC Encamp (1-2). Pisculichi va fer el gol del triomf visitant (84’).

L'INTER D'ESCALDES CONTINUA EL SEU CAMÍ IMPARABLE A SEGONA DIVISIÓ, AMB 5 PUNTS DE MARGE

L’Inter d’Escaldes és més líder de la Lliga Biosphere, la segona divisió, després de la disputa de la quarta jornada. L’equip d’Àlex Somoza va golejar el filial de la UE Santa Coloma (6-0) per sumar la quarta victòria en quatre partits sense haver encaixat cap gol. Els escaldencs, que van jugar amb un home més des del minut 37, van veure com els tres perseguidors més immediats punxaven i ja són 5 els punts d’avantatge al capdavant de la classificació. I és que la Immobiliària CISA la Massana va patir per empatar contra el Ranger’s (1-1, amb un gol de Jeremy Guerrier en el minut 87), i en el duel entre equips perseguidors, l’Atlètic Amèrica i el M-Perruquers Atlètic d’Escaldes van igualar a 3 gols (els escaldencs perdien 3 a 1 al minut 57). En els altres enfrontaments de la jornada 4 la Penya Encarnada va derrotar l’FC Encamp B per 1 a 3 i en el partit entre filials l’FC Santa Coloma B va derrotar el Lusitans B (3-2).